evenement tenten ibiza tent agent verhuur en verkoop
EVENEMENT TENTEN IBIZA - TENT AGENT - Verhuur & Verkoop  evenement tenten ibiza tent agent verhuur en verkoop

á á á

EVENEMENT TENTEN IBIZA - tentagent - Verhuur & Verkoop

Freeform Stretch Tenten, op maat ontworpen en 100% waterdicht, in alle kleuren, met glad oppervlak en sexy rondingen, transformeren uw locatie en speciale evenement
tot een unieke beleving bij alle gelegenheden.

tentagent is een, op Ibiza, gevestigd bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterdichte en elastische tenten, ge´nspireerd op de Bedoe´enen tenten van Noord-Afrika.
In zeer korte tijd zijn deze Bedoe´enen tenten uitgegroeid tot een belangrijke tent structuur in de markt voor outdoor evenementen en bruiloften.

De vorm van deze moderne Bedoe´enen tenten, met hun gebogen structuren en originele esthetiek, laten een onvergetelijke herinnering achter, van de evenementen waar ze zijn ge´nstalleerd.
Met hun uitzonderlijk hoge weerstand tegen atmosferische omstandigheden en hun extreme elasticiteit passen de tenten zich naadloos aan op iedere omgeving, en integreren ze in de architectonische en decoratieve elementen van de locatie (muren, alle soorten vloeren, zwembaden, tuinen etc.).

tentagent tenten, luifels & schaduw brengende oplossingen worden gebruikt voor particuliere of zakelijke evenementen, bruiloften, verjaardagen, feesten, sport & mode-evenementen, outdoor festivals & podia en conferenties op het eiland Ibiza.

EVENEMENT TENTEN IBIZA - TentAgent - VERHUUR & VERKOOP

Ibiza 4 all, Freeform Stretch Bedoe´enen Tenten van TENT AGENT voor alle speciale evenementen en bruiloften op Ibiza.
ę 2006 - 2018 ibiza4all.org